The Woo Group
0
All posts from The Woo Group
The Woo Group in Kelsie Hemmings,

The Woo Group: RBC eerste bank in Noord-Amerika met Host kaart emulatie

TORONTO, 18 December 2014 - RBC vandaag kondigde de toevoeging van Host kaart Emulation (HCE) naar de RBC Mobile app, waardoor Canadezen om te betalen met de meeste Android mobiele telefoons zonder zorgen te maken over wezen op het recht mobiele netwerk of hebben de juiste SIM-kaart. RBC is de eerste Noord-Amerikaanse financiële instelling een HCE betalingsoplossing, te ontwikkelen die meer klanten met meer keuze te bieden.

HCE kan clients te gebruiken in de buurt van veld Mededeling (NFC) ingeschakeld Android telefoon to pay verkooppunt met de RBC Mobile app overal in de wereld. De nieuwe oplossing zal eerst worden voor een groep van RBC werknemers, waardoor ze te betalen met hun RBC Interac Debit card, hefboomwerking Interac Flash contactloze functionaliteit beschikbaar. Visa en MasterCard zal binnenkort worden toegevoegd.

"Wij zijn toegewijd om onze klanten met de meest innovatieve, handige en veilige oplossingen te betalen hoe ze willen, wanneer ze willen - HCE een cruciale stap is," zei Linda Mantia, Executive Vice-president van digitale, betalingen en kaarten, RBC. "HCE maakt RBC Secure Cloud mobiele betalingen nog eenvoudiger te gebruiken."

De werknemer piloot begint op 18 December 2014 en wordt uitgevoerd door de winter. Deze piloot zal RBC werknemers om te testen HCE op de meeste Android-apparaten en mobiele netwerken met behulp van hun betaalkaart van RBC Interac toestaan. Credit cards en andere diensten met toegevoegde waarde zal komen binnenkort.

"Als een toonaangevende vernieuwer in de Canadese betalingen ruimte, zijn wij graag steunen RBC op de toevoeging van HCE naar de RBC Mobile app," zei Mark O'Connell, Voorzitter en CEO, Interac vereniging en Acxsys Corporation.

Over RBC en betaling innovatie

RBC is in de voorhoede van betaling innovatie. Wij bieden industrie-leidende mobiel bankieren flexibiliteit en gemak aan klanten via onze RBC Mobile app en RBC Canada app – beschikbaar voor Android, BlackBerry, iPhone, iPod Touch, iPad en Windows 8-gesteund door onze RBC Online Banking veiligheidsgarantie. Verdere informatie over RBC mobiele oplossingen is beschikbaar op mobiele www.rbcroyalbank.com/. Meer informatie over de portefeuille van de RBC is beschikbaar op www.rbc.com/ securecloud.

OVER RBC

Royal Bank of Canada is Canada's grootste bank, en een van de grootste banken in de wereld, op basis van marktkapitalisatie. Wij zijn een van Noord-Amerika's toonaangevende gediversifieerde financiële dienstverleners, en bieden persoonlijke en commerciële banken, rijkdom management services, verzekering, investeerder diensten en kapitaalmarkten producten en diensten op een wereldwijde basis. Wij gebruiken ongeveer 78.000 fulltime - en parttime werknemers die meer dan 16 miljoen persoonlijke, zakelijke, publieke sector en institutionele klanten via vestigingen in Canada, de VS en 38 andere landen dienen. Voor meer informatie, bezoek rbc.com.

RBC ondersteunt een breed scala van communautaire initiatieven door middel van donaties, sponsoring en vrijwilligerswerk van de werknemer. In 2013, wij meer dan $104 miljoen aan oorzaken wereldwijd, met inbegrip van donaties en communautaire investeringen van meer dan 69 miljoen dollar en 35 miljoen dollar in sponsoring bijgedragen. Meer informatie op www.rbc.com/ Gemeenschap-duurzaamheid.