Katie
1
All posts from Katie
Katie in Katie,

The Koyal Group Info Mag Review: Forskerne i stand til at styre flyvningen af 'cyborg biller' for første gang

Forskere har kontrolleret luften bevægelser af frit-flyvende insekter ved hjælp af en radiosender og en miniature rygsæk af elektronik båret af "cyborg biller".

Biller blev gjort at tage ud og lander, flyver til højre eller venstre, og endda at hover i midten flyvning afhængigt af radio kommandoer, siger forskerne.

Hvis teknologien kan være yderligere raffineret, det ville være muligt i fremtiden at bruge flyvende insekter som miniature drones fyldt med bittesmå elektroniske sensorer for flyver over og søge vanskeligt terræn, de sagde.

Selv om elektronik tidligere har været anvendt til at kontrollere bevægelser af insekter, siger det menes at være den første videnskabelige demonstration af bruger radioen kommandoer til at styre de fine antenne bevægelser af frit-flyvende biller, forskerne.

"Biller er ideel undersøgelse fag, fordi de kan bære forholdsvis tunge nyttelast," sagde Hirotaka Sato af Nanyang Technological University i Singapore, der forskede med kolleger på University of California, Berkeley.

"Vi kunne nemt tilføje en lille mikrofon og termisk sensorer til applikationer i
eftersøgnings-og redningsaktioner missioner
. Med denne teknologi, kunne vi sikkert udforske områder ikke tilgængelige før, som små kroge og sprækker i en sammenstyrtet bygning,"Dr. Sato sagde.

Den undersøgelse, offentliggjort i tidsskriftet aktuelle biologi, involveret udlæg i en lille mikroprocessor og en indbygget trådløs modtager og sender til bagsiden af kæmpe blomst Bille, som er seks centimeter lange og vejer otte gram-næsten det samme som et pund-mønt.

Den komplette indretning er drevet af en 3,9 volt lithium batteri og er forbundet til seks mikro-elektroder implanteret i insekt wing-foldning coleopteran muskler, som i to århundreder blev anset for at være irrelevant for flyvning, men som nu synes at være involveret i navigation, videnskabsmændene opdagede.

"Siden 1800-tallet mente dette coleopteran muskel funktion udelukkende i wing folde. Vores trådløse system tillader os at optage neuromuskulære bevægelser i naturlige, free flight, så vi se nu, denne muskel er også brugt til drejning,"sagde Dr. Sato.

Test i et laboratorium og indendørs flyvning har vist, at blomsten biller kan gøres til at sno sig til højre eller venstre samt foretage en nøje kontrolleret, retvinklet drej som følge af radio kommandoer sendt fra en menneskelige operatør, forskerne rapport.

Signaler, der sendes til beetle hver tusindedel af et sekund stimuleret den for at tage ud, drej til venstre eller højre, hover i midten flyvning og lander igen. Kæmpe blomst biller var løsgående og kunne flyve helt gratis, sagde de.

"I vores tidligere arbejde ved hjælp af biller i fjernstyrede fly, vi viste fremragende kontrol af fly indledning og ophør, men forholdsvis rå kontrol af styretøj under fri flyvning," sagde Michel Maharbiz af University of California og principal investigator på undersøgelsen.

"Vores resultater om flyvning muskel tillader os at vise for første gang et højere niveau af kontrol med frit-flyvende biller. Det er et storartet partnerskab mellem teknik og videnskab,"sagde Dr Maharbiz.

"Dette er en demonstration af hvordan bittesmå elektroder kan besvare interessant, grundlæggende spørgsmål for de større videnskabelige samfund. Biologer forsøger at registrere og studere flyvende insekter typisk havde at gøre med emnet tøjret. Det har været uklart, om tøjring blandede sig med insekt naturlige flyvning bevægelser,"sagde han.

Tidligere undersøgelser har vist, at det er muligt at kontrollere

, så det kan være muligt at kombinere både at ingeniør cyborg biller kan flyve over vanskeligt terræn og derefter landing til at gøre en mere grundig søgning af mindre rum.